torek, 11. november 2025

To je razlog, zakaj se pri peki orade koža razpre

Pečena orada velja za eno najbolj priljubljenih ribjih jedi, a marsikomu se med pripravo zgodi enaka stvar - med peko v pečici se koža na vrhu odpre in meso razpre. vse za moj dan več »

Več iz medija

Pregovori na Martinovo

Martinovo praznujemo 11. novembra in je eden najbolj veselih slovenskih praznikov, povezan s koncem kmečkega leta in prvim vinom nove letine. vse za moj dan več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo