Rustikalna francoska jed iz belega fižola in mesa, počasno kuhana do popolnosti. Cassoulet – okus, ki združuje tradicijo in toplino doma. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Kaj skuhati za martinovo pojedino, če nimaš časa: Tiktok ideja, ki dejansko...
Ideja za martinovo kosilo: hrustljava piščančja bedra in pečeno zelje v eni posodi – izjemno okusno in brez stresa. odprta kuhinja več »
Cassoulet: skoraj kot račji pasulj, ki se kar topi v ustih (klasike z...
Rustikalna francoska jed iz belega fižola in mesa, počasno kuhana do popolnosti. Cassoulet – okus, ki združuje tradicijo in toplino doma. odprta kuhinja več »
Recept za rdeče zelje, ki ostane čudovite barve – skrivnost je v enem preprostem...
Rdeče zelje, ki navduši z okusom in barvo! Spoznajte skrivnost popolne priloge za martinovo. odprta kuhinja več »
Martinova pojedina, ki vedno uspe
Martinova pojedina, ki so jo pripravili in preizkusili naši najboljši avtorji. Uspeh zagotovljen! odprta kuhinja več »
Lazanja v eni ponvi: hitro kosilo brez pečice in brez kupa posode (recept z naše...
Ena ponev, nič plastenja, poln okus: hitra lazanja, ki navduši z bogatim okusom, čeprav ni pripravljena v pečici. odprta kuhinja več »
Kako pripraviti popoln čokoladni mousse s kakijem
Kremast čokoladni mousse s kakijem je popolna jesenska sladica – razkošna, lahka in polna toplih okusov čokolade in sadne svežine. odprta kuhinja več »
Česnova juha s krompirjem: hitro skuhana, gosta in kremasta
Naj vas ogreje svilnata česnova juha z maslom in krompirjem. Odlična izbira za hitro jesensko kosilo ali toplo večerjo. odprta kuhinja več »
Bučmani: bučni mafini s kremnim sirčkom
Mafini so stalnica domače peke, saj jih ušpičimo hitro in zlahka. Še bolj navdušujoče pa je, da jih lahko pripravimo po svojem okusu. odprta kuhinja več »

