ponedeljek, 10. november 2025

Recept - testo za pizzo, ki zori 48 ur

Fermentacija testa ni le kemijski proces, temveč način, kako moka oživi. Sčasoma se razvijejo okusi, gluten se sprosti, testo postane prožno in lahko prebavljivo. vse za moj dan več »

Več iz medija

Kaj narediti, kadar si brez volje

 

Pomanjkanje energije ni nujno znak lenobe, pogosto gre za signal, da telo potrebuje premor ali spremembo. Namesto da posežemo po kavi ali sladkorju, obstaja en... vse za moj dan več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo