Mafini so stalnica domače peke, saj jih ušpičimo hitro in zlahka. Še bolj navdušujoče pa je, da jih lahko pripravimo po svojem okusu. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Bučmani: bučni mafini s kremnim sirčkom
Mafini so stalnica domače peke, saj jih ušpičimo hitro in zlahka. Še bolj navdušujoče pa je, da jih lahko pripravimo po svojem okusu. odprta kuhinja več »
Najbolj preprost jesenski kruh s korenjem, ki ga ne gnetemo
Jesenski kruh s korenjem brez gnetenja – preprost recept, ki vedno uspe! Dišeč, hrustljav in poln orehov. Oglejte si video in zavihajte rokave! odprta kuhinja več »
Bučna fokača, ki osvoji s prvo drobtinico
Tudi stara dobra fokača ni ušla tokratni jesenski preobrazbi in je oranžna od prve do zadnje drobtinice. odprta kuhinja več »
Baskovski cheesecake z bučo: recept za sladico, ki jo obožujejo po vsem...
Baskovski cheesecake z bučo prinaša popolno ravnovesje kremnosti in topline. To je jesenska različica slavne baskovske torte, ki navduši s preprostostjo. odprta kuhinja več »
Gobova enolončnica: poln okus in kremna tekstura, popolnoma brez...
Bogata gobova enolončnica brez smetane, polna jesenskih okusov in topline. Popolna jed za hladne dni! odprta kuhinja več »
Krompir v zelnici: enostavna in zelo poceni jed, ki jo lahko pripravi čisto...
Tradicionalna pivška jed iz sestavin, ki so vedno pri roki – krompir v zelnici je preprost, okusen in popoln obrok za hladne dni. odprta kuhinja več »
Naši favoriti za fižolove jedi, ki jih obožujete
Preprosti fižolovi recepti za jesen: na mizi ne smejo manjkati fižolovka, fižol v solati in klasični matevž. odprta kuhinja več »
Nedeljsko kosilo: passatelli – zakuha za juho, boljša od...
Passatelli so krušne testenine s parmezanom, ki jih skuhamo v juhi, ta pa postane še bolj krepka in dišeča. odprta kuhinja več »

