Mafini so stalnica domače peke, saj jih ušpičimo hitro in zlahka. Še bolj navdušujoče pa je, da jih lahko pripravimo po svojem okusu. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Hitro pripravljena božična torta iz panetona – kremasta sladica v 10...
Iščete hitro božično sladico brez peke? Ta torta iz panetona, premazana s kremo in višnjami, je pripravljena v nekaj minutah in navduši vsakega sladkosneda. odprta kuhinja več »
Kako speči popoln poprtnik: recept in napotki mojstra Jožeta...
Do obisti pripravo poprtnika pozna Jože Senegačnik, ki s svojimi izdelki redno dosega najvišja mesta na tekmovanjih v peki tega izjemnega kruha. odprta kuhinja več »
Najbolj sočna čokoladna torta brez moke: zaradi te sestavine je res nekaj...
Preprost recept za bogato, mehko in aromatično sladico, ki vedno uspe. To je čokoladna torta brez moke, a z orehi, pomarančo in mandarinovim sirupom. odprta kuhinja več »
Za vse, ki mandarine vedno le lupimo: tu je 6 idej, kako jih lahko...
Od čudovitih sladic do marmelade in presenetljivo okusnih mesnih marinad. odprta kuhinja več »
Kruh s suhim sadjem, orehi in žajbljem
To je kruh z značajem – tak, ki v vsakem grižljaju nosi toplino domače mize. odprta kuhinja več »
Pretaknjena pečenka: kraljica na slovenskih mizah
Ob nedeljah in praznikih pri Slovencih zadiši pretaknjena pečenka – za vas imamo recept, da bo lepa in sočna. odprta kuhinja več »
Zvezdice iz bučnic: krasni piškotki brez moke
Dišeči, mehki piškoti iz mletih bučnih semen so odlična praznična poslastica – brez moke, z nežno limonovo noto in čokoladnim zaključkom. odprta kuhinja več »
Domači vaniljev izvleček: preprost recept, ki se dolgoročno...
Prava vanilja je lahko zelo draga, a se ji ni treba odreči: stroke lahko recikliramo in doma pripravimo lasten nadomestek ekstrakta. odprta kuhinja več »

