V soboto se zdi svet počasnejši, diha po domače. To je pravi čas, da kuhinjo spremenite v prostor ustvarjalnosti.Tri jedi (enolončnica, golaž in rižota) bodo z nekaj truda postale temelj vašega tedna. vse za moj dan več »
Več iz medija
Toliko časa je treba sušiti kakije, da bodo popolni za...
Sušeni kakiji so naravno sladki in mehki, zato so odličen nadomestek sladkarij. Lahko jih dodamo v ovsene kosmiče, pecivo, jogurt ali jih preprosto uživamo kot... vse za moj dan več »
Tako boste v enem vikendu povsem osvežili svoj dom
Če želite čiščenje spremeniti v ritual, prižgite dišečo svečo ali si pripravite glasbo. Zvok, ki vam je prijeten, bo ustvaril občutek lahkotnosti in morda... vse za moj dan več »
Najboljši triki za vrt, ki delujejo že z ostanki iz kuhinje
Vrt je prostor, kjer se človek poveže z naravo in poišče mir. A tudi najbolj izkušen vrtnar kdaj išče preproste rešitve, ki bi mu olajšale delo. Dobra novica... vse za moj dan več »
Tri jedi, ki jih skuhate v soboto in jeste do torka brez...
V soboto se zdi svet počasnejši, diha po domače. To je pravi čas, da kuhinjo spremenite v prostor ustvarjalnosti.Tri jedi (enolončnica, golaž in rižota) bodo z... vse za moj dan več »
Tako po Evropi 1. novembra ohranjajo spomin na mrtve
Vsakega prvega novembra ljudje po Evropi znova premislijo o minljivosti življenja in vrednosti spomina. Čeprav je praznik povezan s tišino pokopališč, svečami... vse za moj dan več »
Riž, ki ga hranite v loncu, lahko postane nevaren
Riž, ki ni pravilno shranjen, lahko postane pravi gojiščni prostor za bakterije, ki povzročajo zastrupitve s hrano. vse za moj dan več »
To je hrana, ki pomaga proti jesenski utrujenosti in...
Jesenski meseci s seboj prinašajo nekaj posebne lepote, a tudi svojevrsten izziv. Megla, krajši dnevi in hladnejše jutro vplivajo na telo in razpoloženje.... vse za moj dan več »
Pet sestavin za bučno juho, ki jo lahko naredite danes
Bučna juha je ena tistih jedi, ki v trenutku ogreje telo in dušo. Ko se dnevi skrajšajo in se po zraku razširi vonj po jeseni, se zdi, da je njen kremasti okus... vse za moj dan več »

