Prvi november je dan, ki nas vsako leto poveže z nečim globljim od vsakdana. Na ta dan se spomnimo tistih, ki jih ni več, in obiskujemo kraje, kjer so pokopani naši najbližji. vse za moj dan več »
Več iz medija
Presenetljiv trik za svež dom, stene je treba dejansko...
Stene namreč niso tako nedolžne, kot se zdijo. Sčasoma nase vežejo vonjave kuhanja, cigaretnega dima, prahu, plesni in maščobnih delcev, ki krožijo po zraku. vse za moj dan več »
Bonton za prvi november in spoštljivo obnašanje na...
Prvi november je dan, ki nas vsako leto poveže z nečim globljim od vsakdana. Na ta dan se spomnimo tistih, ki jih ni več, in obiskujemo kraje, kjer so pokopani... vse za moj dan več »
Presenečenje jeseni - tako bodo nastali odlični sušeni...
Sušenje kakijev nosi v sebi nekaj čarobnega. Iz mehkega, sočnega sadeža, ki ga mnogi povezujejo z jesenjo, nastane hrustljav prigrizek, ki diši po soncu in... vse za moj dan več »
Devet kopalniških navad, ki jih večina dela narobe
Kopalnica je prostor, kjer se začne in konča dan, a prav tam se skriva nekaj navad, ki jih večina ljudi izvaja brez pomisleka. vse za moj dan več »
Najlepše ikebane za 1. november - domače, trajne in polne...
Prva novembrska jutra so hladna in tiha. Na pokopališčih se prižigajo sveče, zrak pa diši po vosku in smoli. Med množico svetlobe in cvetja izstopajo tiste... vse za moj dan več »
Tako bazilika ostane sveža tudi pozimi
Vakumirana bazilika prinaša udobje in zadovoljstvo. V hladnih mesecih ni lepšega kot dodati jedi aromo, ki spomni na poletje. Postopek ne zahteva veliko časa,... vse za moj dan več »
Presenetljivo dejstvo o bananah, ki ga večina ljudi še ne...
Banane so dokaz, da naravni sladkorji niso sovražnik zdravja. Pomembno je ravnovesje in zavedanje, da celovita prehrana vključuje raznolika živila. vse za moj dan več »
Tako morate shraniti sušeni kaki, da ne postane trd kot...
Sušeni kaki je ena najlepših jesenskih dobrot. Njegova jantarna barva, svilnata tekstura in naravna sladkost ga postavljajo ob bok figam in datljem, le da ima... vse za moj dan več »

