Bogata gobova enolončnica brez smetane, polna jesenskih okusov in topline. Popolna jed za hladne dni! odprta kuhinja več »
Več iz medija
Baskovski cheesecake z bučo: recept za sladico, ki jo obožujejo po vsem...
Baskovski cheesecake z bučo prinaša popolno ravnovesje kremnosti in topline. To je jesenska različica slavne baskovske torte, ki navduši s preprostostjo. odprta kuhinja več »
Gobova enolončnica: poln okus in kremna tekstura, popolnoma brez...
Bogata gobova enolončnica brez smetane, polna jesenskih okusov in topline. Popolna jed za hladne dni! odprta kuhinja več »
Krompir v zelnici: enostavna in zelo poceni jed, ki jo lahko pripravi čisto...
Tradicionalna pivška jed iz sestavin, ki so vedno pri roki – krompir v zelnici je preprost, okusen in popoln obrok za hladne dni. odprta kuhinja več »
Naši favoriti za fižolove jedi, ki jih obožujete
Preprosti fižolovi recepti za jesen: na mizi ne smejo manjkati fižolovka, fižol v solati in klasični matevž. odprta kuhinja več »
Nedeljsko kosilo: passatelli – zakuha za juho, boljša od...
Passatelli so krušne testenine s parmezanom, ki jih skuhamo v juhi, ta pa postane še bolj krepka in dišeča. odprta kuhinja več »
Pretepeni štrukeljčki: čudovita jed, ki jo skuhamo v juhi iz kisle...
Tako imenovani pretepeni štrukeljčki so mnogim poznani le iz legend, mi pa imamo recept iz nove knjige Urške Fartelj. odprta kuhinja več »
Najhitrejši jabolčni zavitek: sladka gužvara
To je najhitrejši štrudelj na svetu, pravi Mirjam Grilc, ki je iz sirove gužvare ustvarila sladko jabolčno različico. odprta kuhinja več »
Portokalopita: preprost kolač iz vlečenega testa, ki navduši s...
Sočna grška portokalopita – kolač iz vlečenega testa, grškega jogurta in pomarančnega sirupa. Enostaven recept, ki zadiši po soncu! odprta kuhinja več »

