sobota, 20. december 2025

Pet napak, ki vam uničijo piščanca - in kako jih popraviti

V svetu kuhanja se le redko pojavi jed, ki združuje toliko nostalgije, domačnosti in pričakovanja kot dobro ocvrti piščanec. Hrskava skorja, sočno meso in vonj po sveže ocvrti skorjici so podrobnosti, ki lahko spomnijo na otroštvo, družinske nedelje ali poletne piknike. A kljub preprostosti te jedi jo številni pripravijo napačno. Eden tistih, ki to obvlada […] vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo