Ocvrte girice so ena tistih jedi, ki nas s prvim grižljajem vrnejo na morje. Dišijo po soli, oljčkah in sproščenih poletnih večerih, ko so bile noge še vedno prašne od plaže. vse za moj dan več »
Več iz medija
Slovenci in prdenje - smešne besede, ki jih poznamo le mi
Sproščanje plinov je pojav, ki spremlja vsakogar, a se o njem večinoma šepeta ali smeji. Slovenci smo v tem mojstri – naš jezik ima presenetljivo bogat nabor... vse za moj dan več »
Najboljše priloge k ocvrtim giricam - pet idej, ki vas bodo...
Ocvrte girice so ena tistih jedi, ki nas s prvim grižljajem vrnejo na morje. Dišijo po soli, oljčkah in sproščenih poletnih večerih, ko so bile noge še vedno... vse za moj dan več »
Ta trik bo spremenil vsako slanino v hrustljavo mojstrovino
Popolna slanina je simbol mirnega jutra, vonja po kavi in zvoka počasnega cvrčanja, ki napolni kuhinjo. Pripravljena počasi, s potrpežljivostjo, ki jo redko... vse za moj dan več »
To bučno juho boste kuhali znova in znova
Obrok, kot je bučna juha, deluje pomirjujoče tudi zato, ker ga običajno uživamo v miru. Hrana ima močan vpliv na naše razpoloženje in mentalno stanje. vse za moj dan več »
Te buče so najboljše za noč čarovnic
Buče niso le simbol praznika, temveč tudi izjemno hranilno živilo. Polne so beta karotena, vitaminov in vlaknin. Njihova uporaba v kuhinji sega od juh do... vse za moj dan več »
To se zgodi z vašim telesom, če vsak dan pojeste kislo...
Kislo zelje ni le priloga k krvavicam ali pečenici. Odlično se poda v sendviče, solate, juhe ali tople enolončnice. Poskusite ga dodati k pečenemu krompirju,... vse za moj dan več »
S peki papirjem boste spekli kostanj kot pravi mojster s...
Kostanj ima čar, ki ga ni mogoče zamenjati z nobeno drugo jesensko jedjo. Ko ga pripravljamo doma, želimo ujeti to enako toplino, a brez dima in nereda, ki ga... vse za moj dan več »
Tako dolgo ostanejo kava, alkohol in hitra hrana v telesu
Človeško telo je čudežno v svoji sposobnosti, da vsak dan razgradi, predela in izloči vse, kar zaužijemo. Hrana, pijača in zdravila ne izginejo takoj, temveč... vse za moj dan več »

