Passatelli so krušne testenine s parmezanom, ki jih skuhamo v juhi, ta pa postane še bolj krepka in dišeča. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Krompir v zelnici: enostavna in zelo poceni jed, ki jo lahko pripravi čisto...
Tradicionalna pivška jed iz sestavin, ki so vedno pri roki – krompir v zelnici je preprost, okusen in popoln obrok za hladne dni. odprta kuhinja več »
Naši favoriti za fižolove jedi, ki jih obožujete
Preprosti fižolovi recepti za jesen: na mizi ne smejo manjkati fižolovka, fižol v solati in klasični matevž. odprta kuhinja več »
Nedeljsko kosilo: passatelli – zakuha za juho, boljša od...
Passatelli so krušne testenine s parmezanom, ki jih skuhamo v juhi, ta pa postane še bolj krepka in dišeča. odprta kuhinja več »
Pretepeni štrukeljčki: čudovita jed, ki jo skuhamo v juhi iz kisle...
Tako imenovani pretepeni štrukeljčki so mnogim poznani le iz legend, mi pa imamo recept iz nove knjige Urške Fartelj. odprta kuhinja več »
Najhitrejši jabolčni zavitek: sladka gužvara
To je najhitrejši štrudelj na svetu, pravi Mirjam Grilc, ki je iz sirove gužvare ustvarila sladko jabolčno različico. odprta kuhinja več »
Portokalopita: preprost kolač iz vlečenega testa, ki navduši s...
Sočna grška portokalopita – kolač iz vlečenega testa, grškega jogurta in pomarančnega sirupa. Enostaven recept, ki zadiši po soncu! odprta kuhinja več »
Bučna juha s skrivno sestavino za še več okusa
Bučna juha ima sama po sebi dokaj enodimenzionalen okus, zato ji moramo dodati nekaj kislega, da jo poživimo. odprta kuhinja več »
Rižev narastek ima konkurenco: preizkusite različico iz koruznega...
Ste že poskusili narastek iz koruznega zdroba? Sladica, ki jo je navdihnila domača polenta, navduši s prijetno sladkobo in mehko teksturo. odprta kuhinja več »

