Tako imenovani pretepeni štrukeljčki so mnogim poznani le iz legend, mi pa imamo recept iz nove knjige Urške Fartelj. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Pretepeni štrukeljčki: čudovita jed, ki jo skuhamo v juhi iz kisle...
Tako imenovani pretepeni štrukeljčki so mnogim poznani le iz legend, mi pa imamo recept iz nove knjige Urške Fartelj. odprta kuhinja več »
Najhitrejši jabolčni zavitek: sladka gužvara
To je najhitrejši štrudelj na svetu, pravi Mirjam Grilc, ki je iz sirove gužvare ustvarila sladko jabolčno različico. odprta kuhinja več »
Portokalopita: preprost kolač iz vlečenega testa, ki navduši s...
Sočna grška portokalopita – kolač iz vlečenega testa, grškega jogurta in pomarančnega sirupa. Enostaven recept, ki zadiši po soncu! odprta kuhinja več »
Bučna juha s skrivno sestavino za še več okusa
Bučna juha ima sama po sebi dokaj enodimenzionalen okus, zato ji moramo dodati nekaj kislega, da jo poživimo. odprta kuhinja več »
Rižev narastek ima konkurenco: preizkusite različico iz koruznega...
Ste že poskusili narastek iz koruznega zdroba? Sladica, ki jo je navdihnila domača polenta, navduši s prijetno sladkobo in mehko teksturo. odprta kuhinja več »
5 super idej, kaj vse lahko skuhamo iz korenja, ki se nam valja v...
Na kup smo zbrali pet preverjenih (in okusnih) načinov, kako porabiti tisto korenje, ki že nekaj dni potrpežljivo čaka, da se mu posvetimo. odprta kuhinja več »
Pečeno zelje, ki prekaša marsikatero jesensko klasiko
Zelje ne bo nikoli več dolgočasno, če ga glaziramo, spečemo v pečici in ponudimo na kremi iz jogurta. odprta kuhinja več »
Plazma kocke z makom in belo čokolado – preprosta sladica brez...
Preproste makove kocke brez peke – mehka, sočna in aromatična sladica, ki se spogleduje z bajadero. odprta kuhinja več »

