Sivka ni le lepa rastlina s prepoznavno vijoličasto barvo, temveč prava naravna terapija za um in telo. Njena eterična olja vsebujejo spojine, kot sta linalol in linalil acetat, ki dokazano zmanjšujeta napetost in tesnobo. vse za moj dan več »
Več iz medija
Stari trik z milom, zaradi katerega omare dišijo več...
Včasih so domovi dišali po čistem perilu, zeliščih in naravnih dišavah, brez razpršil ali električnih osvežilcev. Vse je imelo svoj vonj, ki je bil hkrati... vse za moj dan več »
Barve las, ki vas po 50. letu pomladijo in osvežijo obraz
Lasje so eden najmočnejših izrazov osebnosti. Barva, ton in način, kako se svetloba ujame na pramenih, lahko obraz osveži ali pa mu doda utrujen videz. vse za moj dan več »
To je najboljši način za shranjevanje sveže nabranih...
Kaki je eden tistih sadežev, ki nas vsako jesen nagradi s toplimi barvami in sladkim okusom. V Sloveniji ga marsikdo goji na domačem vrtu, pogosto pa nas... vse za moj dan več »
Toliko časa lahko vakumirano sadje zdrži v hladilniku
Vakuumiranje sadja ni zgolj modna tehnika, ampak način, kako zmanjšamo zavržke in podaljšamo sezono okusov. Domači hladilnik postane majhna shramba, kjer sadje... vse za moj dan več »
To je podrobnost, ki povsem spremeni okus pice
Kuhani pršut je po naravi mehak, vlažen in nežen. Nastane z daljšim kuhanjem svinjskega stegna v aromatični juhi, kar mu da rahlo sladkast okus in svilnato... vse za moj dan več »
Od kod res prihaja Halloween? Zgodba, ki skriva tisočletno...
Halloween je danes praznik, ki združuje igro, humor in strašljivost, a njegovi začetki so presenetljivo stari in skrivnostni. vse za moj dan več »
To je trik, ki loči dobre kakije od odličnih
Kaki ne dozori vseh plodov hkrati. Na enem drevesu lahko najdemo sadeže, ki so popolnoma mehki, druge še čvrste in tretje, ki bodo potrebovali še teden ali dva... vse za moj dan več »
Kaj skuhati, ko se ti ne ljubi kuhati - hitre ideje za...
Kosilo lahko pripravite hitro, z malo sestavinami in brez občutka, da ste se morali odpovedati okusu. Obstaja več načinov, kako si olajšati pripravo hrane. vse za moj dan več »