ponedeljek, 3. november 2025

Tako naredite domač kostanjev namaz, da se kar topi na kruhu

Vonj po pečenih kostanjih je ena najlepših jesenskih podob. Topli, sladkasti in mehki plodovi spominjajo na sprehode med oranžnim listjem in tišino poznih popoldnevov. Toda iz kostanja lahko nastane še nekaj boljšega – čudovit, svilnat kostanjev namaz, ki ga lahko namažemo na kruh, palačinke ali preprosto pojemo z žlico. Čeprav se morda zdi zapleten, je […] vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo