Uravnotežena prehrana ni odvisna samo od tega kaj jemo temveč tudi kdaj jemo. Način razporeditve obrokov močno vpliva na raven energije, prebavo in splošno počutje. vse za moj dan več »
Več iz medija
To je najboljši čas za zajtrk, kosilo in večerjo
Uravnotežena prehrana ni odvisna samo od tega kaj jemo temveč tudi kdaj jemo. Način razporeditve obrokov močno vpliva na raven energije, prebavo in splošno... vse za moj dan več »
Tri opravila, ki jih morate opraviti, preden zmrzne
Vrt je kot živo bitje. Čuti, kako ga pokrijete, kako mu ponudite zaščito. V zameno vam bo hvaležno vračal s cvetjem, zelenjavo in občutkom miru, ki ga daje le... vse za moj dan več »
Pet idej za obisk muzejev v tem jesenskem vikendu
Jesenski vikendi so prekratki, da bi jih preživeli doma med televizijo in gospodinjskimi opravili. Kratek izlet v muzej je kot oddih za misli. Priložnost, da... vse za moj dan več »
Tako so nekoč preprečili vlago v kleteh brez ene same...
Stare kleti so bile zgrajene z drugačno logiko. Ljudje niso uporabljali folij, izolacij in sintetičnih premazov, temveč so zaupali materialom, ki dihajo. vse za moj dan več »
Kako narediti jabolčni kis v 5 korakih - recept, ki ga je imela...
Domači jabolčni kis je dokaz, da narava ponuja vse, kar potrebujemo. Če se ji le pustimo voditi, nas nagradi z najboljšim. vse za moj dan več »
Imate doma preveč kostanja? Morda pa lahko zvarite pivo
Kostanjevo pivo naj bo poklon jeseni in njenim okusom. Prinaša oreškasto toplino, ki jo poznamo z mestnih ulic, ko diši po pečenem kostanju. V vsakem požirku... vse za moj dan več »
To sestavino imate doma - a čisti bolje kot dragi čistilci
Najboljše rešitve so pogosto najpreprostejše. Soda bikarbona, limona in kis so dokazi, da narava ponuja vse, kar potrebujemo za čisto in dišečo kuhinjo,... vse za moj dan več »
Nimamo Jabolčne ulice, imamo pa 12 krajev z imenom po...
Čeprav v Sloveniji ni mesta, ki bi imelo Jabolčno ulico, kar preseneča glede na priljubljenost tega sadeža, pa naš jezik in geografska raznolikost dokazujeta,... vse za moj dan več »