Odkrijte skrivnost japonskih palačink – puhastih kot oblak, nežnih kot sufle. Trik je v pravilni tehniki stepanja beljakov. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Kremne juhe: navodila in recepti, da bodo še posebno v...
Zbrali smo nekaj namigov za pripravo popolnih jesenskih juh, od bučne do kostanjeve; ste že poskusili radičevo? odprta kuhinja več »
Japonske palačinke: puhasta popolnost, ki se stopi v ustih
Odkrijte skrivnost japonskih palačink – puhastih kot oblak, nežnih kot sufle. Trik je v pravilni tehniki stepanja beljakov. odprta kuhinja več »
Puding iz mošta: čudovita jesenska sladica brez dodanega sladkorja, ki so jo...
Starodavna, preprosta, a božanska sladica iz časov, ko nič ni šlo v nič. odprta kuhinja več »
Široki rezanci s piščancem po navdihu Jamieja Oliverja
Hitra in preprosta jed, polna okusa! Široki rezanci s piščancem in aromatičnim oljem po navdihu Jamieja Oliverja – popolno kosilo v 30 minutah. odprta kuhinja več »
Recept dneva: najboljša bučna rižota
Ko se iz pečice širi vonj po pečeni buči, na štedilniku že nastaja kremasta rižota – popoln obrok, ki ga lahko pripravimo v samo pol ure. odprta kuhinja več »
Ajdovi štruklji s skuto
Ajdovi štruklji s skuto slovijo kot slovenska klasika in so prava specialiteta domače kuhinje. Ker so zelo nasitni, jih lahko postrežemo kar kot glavno jed in... odprta kuhinja več »
Grške mesne kroglice s krompirjem: kosilo iz enega pekača, ki si ga boste zaželeli...
Aromatične grške kroglice (soutzoukakia) v paradižnikovi omaki, ki združujejo toplino domače kuhinje in okus Sredozemlja. odprta kuhinja več »
Bučna pita iz vlečenega testa: hitra, preprosta in iz osnovnih...
Oglejte si video recept za bučno pito iz vlečenega testa – preprost, poceni in okusen jesenski obrok, ki ga pripravite v pol ure! odprta kuhinja več »