Najpomembnejša med njimi je način, kako kostanj zarežemo. To majhno, a odločilno dejanje določi, ali bodo oreščki lepo odprti in mehki ali pa suhi, razpokani in trdi. vse za moj dan več »
Več iz medija
Preprost trik, da rezanje čebule ne bo več s solzami v očeh
Čebula je rastlina z izjemnim obrambnim mehanizmom. Med rastjo v zemlji kopiči žveplove spojine, ki jo ščitijo pred škodljivci. Te spojine so tiste, ki dajo... vse za moj dan več »
Fige zorijo že tri mesece, pridelovalci ne pomnijo take...
V poletju, ki je bilo toplo in suho, so fige letos doživele idealne pogoje. Drevesa so obrodila obilno, plodovi pa so se enakomerno sušili na soncu, kar je... vse za moj dan več »
Google Home doživlja preobrazbo umetne inteligence Gemini
Z uvedbo umetne inteligence Gemini Google odpira popolnoma nov svet, kjer pametni dom ni več skupek naprav, temveč celovit sistem, ki razume uporabnika. Novi... vse za moj dan več »
Boste pekli kostanje v cvrtniku za vroč zrak? Tako jih...
Najpomembnejša med njimi je način, kako kostanj zarežemo. To majhno, a odločilno dejanje določi, ali bodo oreščki lepo odprti in mehki ali pa suhi, razpokani... vse za moj dan več »
To je najboljši trenutek, da dodamo začimbe krompirju in...
Kuharski mojstri se strinjajo: začimbe potrebujejo trenutek toplote, da razvijejo aromo, a ne prenesejo predolge izpostavljenosti. Čas, kdaj jih dodamo, je... vse za moj dan več »
Tako prepoznate, da je skorš pripravljen za uživanje
Skorš nas uči, da se narava ne pusti prehiteti. V svetu hitre hrane in instant užitkov nas opominja, da so najboljše stvari tiste, ki jih je treba počakati. vse za moj dan več »
Hrana se vam lepi na ponev? Napaka je v tem koraku
V profesionalnih kuhinjah kuharji nikoli ne začnejo s hladno ponvijo. Tam je železno pravilo jasno: najprej segrej ponev, šele nato dodaj olje. vse za moj dan več »
Trik s škatlo vas bo navdušil, ko boste naslednjič imeli preveč...
Pica je ena tistih jedi, ki skoraj nikoli ne ostane nedotaknjena. A ob večerih, ko zmanjka apetita ali gostov, ostanejo rezine, ki jih naslednji dan radi... vse za moj dan več »