Çılbır je tradicionalna turška jed, v kateri se poširana jajca združijo z jogurtovo omako s česnom ter prelivom iz masla in aromatične paprike. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Ko se jajca srečajo z jogurtom: turški çılbır, ki navduši na prvi...
Çılbır je tradicionalna turška jed, v kateri se poširana jajca združijo z jogurtovo omako s česnom ter prelivom iz masla in aromatične paprike. odprta kuhinja več »
Sveži recepti za ribji file: od airfryerja do škrniclja z zelenjavo in kremne...
Ker smo pri pripravi ribjih jedi največkrat ujeti v ponavljajoče se recepte, je tu nekaj svežih idej, kako pripraviti ribji file. odprta kuhinja več »
Dobrota, ki nastane iz starega kruha – štruca za prste...
Starega kruha nikoli več ne vrzite stran – iz njega nastane mehka, dišeča kruhova štruca, ki se poda k vsaki jedi na žlico. odprta kuhinja več »
Zakaj je sladki krompir boljši od navadnega? Odkrijte recepte, ki vas bodo...
Sladki krompir popestri vsako jed – od pečenih različic do pireja, njokov in rižote. Preizkusite naše ideje in prinesite več okusa v kuhinjo. odprta kuhinja več »
Recept za vložene paprike: posebna začimba, ki jo je v shranek dodala slavna...
Tako približno jih je vlagala nona enega in edinega Antonia Carluccia. Vsaj tako pravi legenda. Primerno, ker gre za majhne količine, tako rekoč postržke. odprta kuhinja več »
Domači koruzni žganci: preprost recept za pravo domačo...
Koruzni žganci so preprosta, nasitna in izjemno domača jed. Ključ do uspeha je mirno, počasno vrenje in pravilno razmerje med vodo in moko. odprta kuhinja več »
Ta vložena repa vas bo presenetila: rožnati shranek, ki...
Bližnjevzhodni način, ki nam pokaže, kako posebna je lahko vložena repa. Hitro kisanje, hitra poraba, čudovit videz. odprta kuhinja več »
Galeta s slivami in makom brez kompliciranja: najbolj preprosta jesenska...
Galette (galeta) je francoska rustikalna pita. Njeno bistvo sta hrustljavo masleno testo in sočen nadev. Oblika je prosta, ima zavihan rob. odprta kuhinja več »