Projekti v duhu "Naredi sam" so priložnost za ustvarjalnost, prihranek in zadovoljstvo, ki ga ne prinese noben kupljen kos. vse za moj dan več »
Več iz medija
Najpogostejše maščobe in njihove skrivnosti pri pripravi...
Pri kuhanju pogosto razmišljamo o kakovosti mesa, svežini zelenjave in začimbah, redkeje pa o izbiri maščobe. V resnici je prav maščoba tista, ki da jedem... vse za moj dan več »
Fermentacija testa za pico: 24, 48 ali 72 ur?
Ko se testo razvija 24, 48 ali celo 72 ur, se dogajajo procesi, ki ga naredijo prožnejšega, okusnejšega in prijaznejšega želodcu. To je razlog, da številni... vse za moj dan več »
Toliko časa morate fige sušiti v sušilniku, da bodo popolne
Fige, ki jih kupimo v trgovini, so pogosto dodatno obdelane - posute s sladkorjem ali konzervansi, da zdržijo transport in dolgotrajno skladiščenje. vse za moj dan več »
Naj bo to prva stvar, ki jo naredite vsako jutro
Kozarec vode, popit takoj po prebujanju, deluje kot naravni zagon organizma. Čeprav ga marsikdo jemlje kot samoumevnega, gre za navado, ki je povezana z... vse za moj dan več »
Radi pečete na žaru? Potem ste verjetno že slišali za izraz "Maillardova...
Pri mesu je Maillardova reakcija odgovorna za privlačno rjavo skorjo, ki zaklene sokove in ustvari intenziven okus. Najbolj izrazito to občutimo pri steakih,... vse za moj dan več »
Kaj je vsebinski marketing in zakaj deluje?
Vsebinski marketing je strategija, ki ne temelji na neposredni prodaji, temveč na ustvarjanju dodane vrednosti - skozi članke, videe, vodiče, podkaste ali... vse za moj dan več »
Tako boste poskrbeli, da riba na žaru ne bo preveč pečena
Napačna odločitev lahko pomeni, da se riba odpre, razpade ali postane suha. Če želimo ohraniti njeno sočnost in naravno aromo, je treba slediti nekaj... vse za moj dan več »
Najbolj enostaven trik za domačo kavo, ki ga morate poznati
Kava vsebuje več kot tisoč različnih aromatičnih spojin. Prav te dajo skodelici njen značilen vonj in okus. A te spojine so občutljive in hitro izhlapijo. vse za moj dan več »