Asimina po okusu spominja na kombinacijo banane, manga in papaje, skriva zgodbo, ki sega daleč onkraj kulinarike. vse za moj dan več »
Več iz medija
Listi in sadeži te rastline skrivajo naravno moč proti...
Asimina po okusu spominja na kombinacijo banane, manga in papaje, skriva zgodbo, ki sega daleč onkraj kulinarike. vse za moj dan več »
Sedem življenjskih pravil, ki nas učijo potrpežljivosti in...
Življenje pogosto razumemo kot tekmo s časom. Zapisujemo si cilje, preverjamo opravke, hitimo med obveznostmi in si domišljamo, da bo končna nagrada v občutku... vse za moj dan več »
Japonska ima skoraj 100.000 stoletnikov - v čem je...
Na Japonskem so zabeležili že skoraj 100.000 stoletnikov, kar predstavlja nov zgodovinski rekord, ki se vztrajno postavlja že 55 let zapored. Ministrstvo za... vse za moj dan več »
Tri najpogostejše napake pri vakumiranju posušenega sadja
Vakumiranje posušenega sadja ni samo trend sodobne kuhinje, temveč preizkušena metoda, ki se uporablja tako v profesionalni živilski industriji kot v domačih... vse za moj dan več »
Zarezovanje kruha pred peko je pomemben korak do popolne...
Pečenje kruha se na prvi pogled zdi preprosta naloga. Testo vzhaja, speče se in na mizo pride dišeča hleba. V resnici pa ravno zadnji koraki pred peko odločajo... vse za moj dan več »
9 nepozabnih doživetij, ki jih morate preizkusiti v Italiji
Italija že dolgo velja za državo, kjer se prepletata zgodovina in sodobnost, umetnost in vsakdanje življenje. Potovanje po Apeninskem polotoku ni le obisk... vse za moj dan več »
Preprost trik, da bo sir ostal svež dlje časa
Sir v trgovini pogosto dobimo zavit v prozorno plastično folijo. Prodajalcem je to v pomoč, saj lahko hitro odrežejo kos sira, kupcu pa je omogočeno, da vidi,... vse za moj dan več »
Napake, ki jih lahko jeseni naredite pri pripravi visoke...
Jeseni, ko vročina pojenja in se zemlja ohlaja, se začenja novo poglavje v vrtu. Visoke grede niso le praktične zaradi lažjega dostopa, ampak tudi podaljšajo... vse za moj dan več »