torek, 16. september 2025

Goveji golaž iz hladilnika? Tako ga pogrejte kot najboljši kuharji

Goveji golaž je ena tistih jedi, ki jih Slovenci radi pripravimo v večjih količinah. Običajno ga skuhamo za kosilo, preostanek pa shranimo v hladilnik, saj vemo, da bo naslednji dan še boljši. Razlog je preprost: med počivanjem se okusi povežejo in jed dobi globino, ki jo sveže kuhan golaž nima. Zakaj je golaž naslednji dan […] vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo