Savinja, najdaljša slovenska reka, ki v celoti teče po našem ozemlju, ni le naravna lepota, temveč tudi del naše identitete. vse za moj dan več »
Več iz medija
Ko vas aplikacija pelje na makadam
Aplikacija je obljubljala najhitrejšo traso, ki bi se izognila gneči na avtocesti. Številke na zaslonu so kazale prihranek časa, cesta pred nami pa je kmalu... vse za moj dan več »
Preden boste začeli delati jabolčni kis, preberite teh 5...
Domači jabolčni kis ima že stoletja posebno mesto v slovenskih kuhinjah. Njegov kiselkast okus ni le osvežitev za solate, temveč je tudi tradicionalno domače... vse za moj dan več »
To se zgodi, če si umivamo zobe z nedominantno roko
Vsakodnevne navade so pogosto tako samoumevne, da jih izvajamo povsem avtomatično. Mednje sodi tudi umivanje zob. Vendar strokovnjaki opozarjajo, da lahko že... vse za moj dan več »
Pet nasvetov za pripravo visoke grede na zimo
Zemlja je živa tvorba, prepletena z mikroorganizmi, deževniki in hranili, ki skupaj ustvarjajo pogoje za rast rastlin. Jesen je obdobje, ko se narava umirja, a... vse za moj dan več »
Kaj lahko naredimo, ko paprika septembra še cveti?
Vrtovi septembra kažejo drugačen obraz kot poleti. Dnevi so krajši, noči hladnejše in rastline se pripravljajo na počitek. Medtem pa je paprika naredila nove... vse za moj dan več »
S tem trikom naših babic bo sveže pečen kruh dlje ostal...
Vsak, ki redno peče domači kruh, ve, da je od trenutka, ko ga vzamemo iz pečice, naprej pomembno še nekaj drugega - pravilno shranjevanje. vse za moj dan več »
Češka in kampiranje v naravi - kaj je dovoljeno in kaj...
Češka je dežela z bogato tradicijo planinstva in pohodništva, zato tamkajšnji prebivalci naravo dojemajo kot skupno dobrino. Prav zato je spoštovanje pravil... vse za moj dan več »
Brez tega pripomočka ni pravega pečenja na žaru
Žar se pogosto razume kot preprost način priprave hrane, toda resnica je precej bolj zahtevna. Površinsko popečeno meso lahko izgleda idealno, a notranjost... vse za moj dan več »