petek, 19. september 2025

Kako rešiti jed, ki je preveč začinjena, preslana ali prekisla

Vsak, ki kdaj prime za kuhalnico, se je že znašel v situaciji, ko jed na krožniku ni bila takšna, kot bi si želel. Malo preveč soli, kapljica kisa preveč ali preobilje pekoče paprike. Vse to lahko hitro uniči obrok, ki ste ga pripravljali z ljubeznijo in potrpežljivostjo. Dobra novica je, da je večino teh napak vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo