Določitev vrste medu ni vedno enostavna, še posebej za manj izkušene čebelarje. Pri tem si lahko pomagajo z uslugami JSSČ, ki so za njih brezplačne. Za določitev vrste medu mora čebelar dostaviti 250 g kozarec medu na sedež ČZS, lahko ga pošlje po pošti ali dostavi osebno v času uradnih ur. Vzorec medu lahko osebno dostavi tudi na katero izmed izpostavitev JSSČ po Sloveniji (uradne ure svetovalcev... čebelarska zveza več »
Več iz medija
Peti api-turistični ponudnik, Andreja Stankovič – čebelarstvo in lončarstvo,...
Peti api-turistični ponudnik, ki je prejel certifikat kategorije Top Bee: Andreja Stankovič – čebelarstvo in lončarstvo, Zavod Čebela Irča vas –... čebelarska zveza več »
V pričakovanju sejma AGRA 2025 – praznujemo 20 let svetovalne službe v...
Vabljeni, da nas obiščete na sejmu AGRA 2025 v Gornji Radgoni (23.–28. avgust), kjer bo Čebelarska zveza Slovenije (ČZS) skupaj z Javno svetovalno službo... čebelarska zveza več »
Določitev vrste medu - brezplačno za slovenske čebelarje
Določitev vrste medu ni vedno enostavna, še posebej za manj izkušene čebelarje. Pri tem si lahko pomagajo z uslugami JSSČ, ki so za njih brezplačne. Za... čebelarska zveza več »
Vključitev v postopek za pridobitev naziva NPK...
Čebelarska zveza Slovenije sporoča, da je odprt svetovalni postopek preverjanja in potrjevanja za pridobitev naziva NPK čebelar/čebelarka. Postopek je namenjen... čebelarska zveza več »
Zahvala
Konec septembra 2024 je bilo v Italijanski Bresciji odprto kontinentalno prvenstvo v robotiki Worl Robot Olympiad. Tema Robotske sezone 2024 je bila trjnostna... čebelarska zveza več »
URNIK USPOSABLJANJ SEPTEMBER 2025
Objavljamo urnik usposabljanj v septembru 2025. Vsa usposabljanja so namenjena vsem slovenskim čebelarjem. Člani ČZS morajo na usposabljanja obvezno prinesti... čebelarska zveza več »
AVGUST 2025
čebelarska zveza več »
Iščemo recepte za najokusnejše medene jedi!
Raznoliko podnebje in flora našim čebelarjem omogočata pridelavo medu najrazličnejših vrst in okusov. Med največkrat uživamo kot namaz na kruhu ali sladek... čebelarska zveza več »