četrtek, 14. avgust 2025

Ta trik z oljem vam bo rešil vsako poletno pečeno zelenjavo

Pečena poletna zelenjava je simbol sproščene kuhinje: dišeča, bogata z okusi in pripravljena brez zapletenih tehnik. A vse prevečkrat se zgodi, da na pekaču dobimo izsušene kolobarje bučk, zmehčane paprike brez teksture in krompir, ki se prime folije ali pekača. Vse to se da preprečiti – z enim samim trikom, ki vključuje olje. Skrivnost je vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo