četrtek, 14. avgust 2025

Iščemo recepte za najokusnejše medene jedi!

Raznoliko podnebje in flora našim čebelarjem omogočata pridelavo medu najrazličnejših vrst in okusov. Med največkrat uživamo kot namaz na kruhu ali sladek dodatek čaju in drugim napitkom. Z malo ustvarjalnosti pa ga lahko vključimo v najrazličnejše jedi – kot sladilo v sladicah in pecivu, kot aromatičen dodatek v juhah, glavnih jedeh, omakah in marinadah z mesom, ali kot dodatek k solatam. Z... čebelarska zveza več »

Več iz medija

Zdravila za varozo

 

Na spodnji povezavi se nahajajo informacije o trakovih z oksalno kislino, imenovanih CaliStrip Biox, ki jih v Avstriji že uspešno uporabljajo čebelarji za... čebelarska zveza več »

Izšel je nov EBA MAGAZIN

 

Pozdravljeni Izšel novi EBA MAGAZIN - https://ebaeurope.eu/the-fourteenth-issue-of-the-eba-magazine-no-bees-no-life-was-published/ čebelarska zveza več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo