torek, 16. september 2025

Tako boste vedeli, da je vaše pecivo resnično

Recept je lahko brezhiben. Sestavine utečene. Pečica segreta na pravo temperaturo. A če pecivo ni do konca pečeno, ves trud odpade. Sredica je lahko lepljiva, dno premočeno, rob pa že skoraj zažgan. Med domačimi peki se zato že desetletja prenaša najpreprostejši trik za preverjanje pečenosti: test z zobotrebcem. Največja skrivnost popolnega biskvita ni v receptu vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo