Kako iz bezgovih jagod in surovega medu pripravite fermentiran med z zdravilnimi učinki za odpornost in prebavo. bodi eko več »
Več iz medija
Naravni sirup iz borovih iglic: Domača rešitev proti kašlju
Domači sirup iz borovih iglic je odlična domača rešitev proti kašlju – naravno, dišeče in učinkovito. bodi eko več »
Žepki, polnjeni s stročjim fižolom
Zlato zapečeni žepki iz listnatega testa s stročjim fižolom in rastlinskim sirom – hitro pripravljena in okusna ideja za prigrizek. bodi eko več »
Pečen fižol s črnim pivom
Pečen fižol s temnim pivom, dimljenim tofujem in bogatimi začimbami – nasitna, veganska jed za prave gurmane. bodi eko več »
Torshi Seer – skrivnostni perzijski česen, ki zori kot vino
Odkrijte, kako pripraviti Torshi Seer – tradicionalni perzijski vložen česen, ki po več letih dobi izjemen okus in zdravilne lastnosti. bodi eko več »
Potem ko je silovit potres stresel območje pod Beringovim morjem, Japonska in...
Po močnem potresu pod Beringovim morjem so opozorila pred cunamiji že znižali na Japonskem, Havajih in Kamčatki. Kalifornija še v pripravljenosti. bodi eko več »
Fermentiran bezgov med: Naravni gozdni eliksir za odpornost in...
Kako iz bezgovih jagod in surovega medu pripravite fermentiran med z zdravilnimi učinki za odpornost in prebavo. bodi eko več »
Pečen ječmen z gobami
Pečen ječmen z gobami, čebulo in dimljenim tofujem je okusna veganska jed z bogato aromo in zapečeno skorjo. bodi eko več »
Presenetljiv trik iz kuhinje: Kako iz bučk narediti hranljivo brezglutensko...
Naučite se, kako iz poletnih bučk pripravite brezglutensko moko, primerno za peko, zgoščevanje in shranjevanje brez odpadkov. bodi eko več »