Pečen fižol s temnim pivom, dimljenim tofujem in bogatimi začimbami – nasitna, veganska jed za prave gurmane. bodi eko več »
Več iz medija
Obrezovanje listov čebule in drugi triki za debelejše glavice in bogat...
Ali je res, da porezovanje čebulnih listov vodi do večjih glav? Odkrijte preverjene trike za bogatejši čebulni pridelek. bodi eko več »
To je idealen čas za setev radiča Rossa di Verona – ne zamudite setve kralja...
Konec julija in avgust sta pravi čas za setev radiča Rossa di Verona. Odkrijte skrivnosti gojenja tega italijanskega bisera v domačem vrtu. bodi eko več »
Keltski Horoskop Dreves za avgust 2025
Keltski horoskop za avgust 2025 razkriva, kaj vaš drevesni znak potrebuje v tem zrelem poletnem mesecu. Spoznajte svoj notranji ritem in osebno sporočilo. bodi eko več »
Kako narediti domačo začimbno mešanico, ki premaga vsako...
Ustvarite svojo vsestransko začimbno mešanico – brez dodatkov, po svojem okusu in veliko boljšo od kupljenih. bodi eko več »
Zalijte fižol s tem pripravkom: Trik, ki ga poznajo izkušeni...
Odkrijte, kateri domač pripravek najbolje spodbuja rast nizkega fižola in kako ga pravilno uporabiti. bodi eko več »
Naravni sirup iz borovih iglic: Domača rešitev proti kašlju
Domači sirup iz borovih iglic je odlična domača rešitev proti kašlju – naravno, dišeče in učinkovito. bodi eko več »
Žepki, polnjeni s stročjim fižolom
Zlato zapečeni žepki iz listnatega testa s stročjim fižolom in rastlinskim sirom – hitro pripravljena in okusna ideja za prigrizek. bodi eko več »
Pečen fižol s črnim pivom
Pečen fižol s temnim pivom, dimljenim tofujem in bogatimi začimbami – nasitna, veganska jed za prave gurmane. bodi eko več »