torek, 16. september 2025

Kaj narediti iz sliv, ko se pričenja njihova sezona?

Ob cesti, na tržnici in celo na robu gozda je v zadnjih dneh vse modro. Slive dosegajo svojo zrelost in vabi nas njihov opojen, skoraj meden vonj. V domačih sadovnjakih se veje podirajo pod sladkimi plodovi, ki so kot nalašč za kuhanje, peko, vlaganje ali takojšnje uživanje. Slive so med najbolj hvaležnimi sadeži poletja Sezona vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo