sreda, 17. september 2025

Pršut na pici? Kdaj? Ta podrobnost loči povprečno pico od mojstrovine

Testo, paradižnik, sir, dodatki. Pica je jed, ki se pogosto zdi preprosta. A prav pri tej preprostosti se skriva največ subtilnosti. Eno izmed vprašanj, ki deli tudi poznavalce, je, kdaj na pico položiti pršut. Naj gre v pečico skupaj z ostalimi sestavinami, naj se ga doda na polovici pečenja ali se ga položi na vrh, vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo