sreda, 17. september 2025

Sveža bazilika ni le za pesto. Zakaj Slovenci to dišečo rastlino še vedno upo...

Poletni zeliščni vrt brez bazilike ni popoln. Njene bleščeče zelene lističe pogosto povezujemo zgolj s paradižnikom in testeninami, a sveža bazilika ponuja veliko več kot le dišeč pridih italijanske kuhinje. Ta rastlina s prepoznavnim vonjem in nežno sladkobno aromo odpira vrata k ustvarjalnosti v kuhinji, hkrati pa se vse pogosteje seli tudi v svet naravne vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo