sreda, 17. september 2025

Zakaj je pametno omleto na začetku pokriti s pokrovko?

Omleta je na videz preprosta jed. Jajca, ponev, nekaj dodatkov in nekaj minut časa. A prav ta preprostost marsikoga zavede. Rezultat so prepečene spodnje plasti, presuha sredica ali preveč tekoča zgornja plast. Profesionalni kuharji in izkušeni domači mojstri pa vedo nekaj, kar spremeni vse: omleto je v prvih minutah treba pokriti s pokrovko. Tako bo vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo