sreda, 17. september 2025

Ščepec sladkorja, ki prebudi kvasni nastavek in povzdigne domači kruh

Domače peke že dolgo ne zanima zgolj recept, temveč razumevanje tega, zakaj kruh včasih uspe, drugič pa ostane zbit. Kvasni nastavek, ta preprosta mešanica vode, moke in kvasa, je srce vsake štruce. A včasih srce ne zaigra tako, kot bi moralo. Ključ do tega, da se v njem hitro razvije življenje, je skrit v sestavini, vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo