sreda, 17. september 2025

Domači džem kot nekoč: recept ki ohrani pravo aromo sadja

Priprava domačega džema je eno tistih starinskih opravil, ki v hišo prinese vonj po poletju in občutek domačnosti. Pri določenih vrstah sadja dolgotrajno kuhanje uniči tisto, kar je najbolj dragoceno – občutljivo aromo. Jagode, maline, robide in marelice hitro izgubijo svojo prepoznavno sadno svežino, če jih predolgo prekuhavamo. Naravna sladkost brez nepotrebnega kuhanja Rešitev je vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo