petek, 18. julij 2025

Ne želite, da se vam na žaru zapečejo ribji repi? Pod rep nastavite rezino tega sa..

Poletno žar sezono pogosto zaznamujejo morske dobrote – sveže sardele, orade, brancini in druge ribe, ki se znajdejo na rešetkah z aromatičnimi začimbami in kančkom olivnega olja. A vsak, ki je kdaj pekel ribo na žaru, pozna nadležen trenutek, ko se repi prilepijo na vročo kovino in postanejo neuporabni ali celo zogleneli. Rešitev? Rezina limone. vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo