torek, 15. julij 2025

Čokolešnik nekateri jedo tako gost, da mora žlica stati pokonci

Čokolešnik ni le hrana. Je občutek, spomin, nostalgija in pogosto tudi tekmovanje. Vsak, ki je kdaj odprl vrečko instant žitne mešanice z okusom čokolade, se je soočil z vprašanjem: kako gosto pripraviti to jed? Za nekatere je ideal mehka, gladka in pitna struktura, za druge pa ni pravega užitka, če žlica ne stoji pokonci. Med vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo