ponedeljek, 7. julij 2025

Sveže nariban parmezan na pici je boljši – naredi razliko!

Pica je ena najbolj priljubljenih jedi na svetu. Ima nešteto oblik, okusov, načinov priprave in interpretacij. A obstaja nekaj, kar jo pri vseh različicah povezuje: sir. Čeprav večina ljudi ob besedi pica pomisli na mocarelo, se pravo kulinarično čudo zgodi, ko čez pečeno pico naribamo še pravi parmezan. In tu se začne dilema – sveže vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo