četrtek, 3. julij 2025

Tržaška omaka je najboljša takrat, ko jo naredite brez segrevanja

Tržaška omaka je eden od tistih receptov, ki se zdi preprost – a je v njem veliko več, kot pove seznam sestavin. Peteršilj, česen, sol, olje. Včasih limona. A že prvi pogovor v kuhinji razkrije, da se pri pripravi te omake mnogi ne strinjajo. Eni olje segrejejo, drugi prisegajo na surove sestavine. Eni jo uporabijo vse za moj dan več »

Več iz medija

Ko piha burja, ni komarjev

 

Komarji so postali stalnica vsakega poletnega večera. S posebnim apetitom napadejo prav takrat, ko se človek želi sprostiti na terasi, ob morju ali v kampu. A... vse za moj dan več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo