četrtek, 3. julij 2025

Tako boste naredili najboljšo prilogo pravkar pečenim ribam z žara

Poletje, žar, riba. Scena, ki jo poznajo vsi, ki so vsaj enkrat počitnikovali ob morju. In k pečeni oradi ali brancinu na žaru sodi še nekaj: mehka in dišeča blitva s krompirjem. Ta preprosta dalmatinska priloga se pogosto znajde na krožniku povsem naravno, brez recepta in brez veliko razmisleka. A kljub temu, da gre za vse za moj dan več »

Več iz medija

Ko piha burja, ni komarjev

Komarji so postali stalnica vsakega poletnega večera. S posebnim apetitom napadejo prav takrat, ko se človek želi sprostiti na terasi, ob morju ali v kampu. A... vse za moj dan več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo