sobota, 5. julij 2025

Tako boste spekli morsko ribo, da bo koža hrustljava, meso pa mehko kot maslo

Poletni večeri ob morju imajo svojo kulinarično magijo. Sveže ulovljena riba, žar na oglje in preprost krožnik ob kozarcu vina – tako si marsikdo predstavlja dopustniško idilo. A za tisto resnično popolno zapečeno ribo z žara, pri kateri se koža hrustljavo zapeče, meso pa ostane mehko in sočno, je potrebnega nekaj več kot le dobra vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo