Gris je oblika najkvalitetnejše pšenice, na žalost pa ima veliko ogljikovih hidratov (več kot bela moka), a k sreči tudi nekaj zelo pomembnih sestavin zaradi česar ga ne bi smeli spregledati. vem kaj jem več »
Več iz medija
Kaj razkriva oblika zadnjice?
Zadnjica je kot prstni odtis. Vsak ima drugačno, oblika pa pove več o življenjskem slogu, kot si upate priznati ... vem kaj jem več »
Kaj se skriva v kozarcu gazirane pijače
Okusu gaziranih pijač se ni lahko odreči, poleg tega nas z reklamami prepričujejo, da so napitki zdravi, v resnici pa redijo veliko bolj, kot si mislite vem kaj jem več »
Zbolevamo, ker jemo preveč ene stvari. Veste katere?
Sodobne raziskave prehranskih navadah ljudi vse bolj kažejo, da nam večino težav povzroča samo ena stvar, na katero sicer pomislimo, a ne ukrenemo dovolj. Še... vem kaj jem več »
3 pravila za zmanjšanje obsega okoli pasu
Če vas skrbi obseg okoli pasu, potem ste gotovo že velikokrat poskušali z dietami in "čudežnimi" recepti, uspeha pa ni bilo. No, morda zato ne, ker niste... vem kaj jem več »
Kako premagati pomladno utrujenost?
Pomladna utrujenost ni mit, pač pa resnična nadloga, ko telesu primanjkuje vitaminov in drugih mikrohranil. vem kaj jem več »
Kaj se zgodi z organizmom, če vsak dan jeste temno čokolado
Več raziskav je potrdilo, da je temna čokolada izjemno bogata z zdravimi antioksidanti in velja za najbolj zdravo sladico. To sicer velja samo za temno... vem kaj jem več »
Pazite se tega soka. Veste zakaj?
Sezona belih cvetov akacije je na višku in sedaj je najboljša priložnost, da iz svetov tega dišečega drevesa, naredite, nekaj zdravega in okusnega. vem kaj jem več »
živila, ki bi jih nujno morali črtati iz jedilnika
Statistika pravi, da se prebava po 50. letu začne upočasnjevati, nutricisti pa dodajajo da to ni povsem res. Kdaj pride do upočasnjevanja, je odvisno od... vem kaj jem več »