Poletje je čas lahkotnih sladic, med katerimi zagotovo kraljuje pavlova. Naučimo se, kako do popolne meringe, beljakove podlage, v kateri je ves čar te dobrote. Meringa je klasično ime za penasto testo, pripravljeno iz beljakov in sladkorja. Poznamo tri tipe meringe, in sicer francosko, italijansko in švicarsko. Vsaka od njih se uporablja za drugačne namene… odprta kuhinja več »
Več iz medija
Kaj skuhati z belim zeljem? Preproste in okusne rešitve
Obožujemo sestavine, ki so poceni, okusne in lokalne, sveže zelje je ena od teh; pripravimo ga na različne načine. odprta kuhinja več »
Tako pripravite popolno svinjsko pečenko: od izbire mesa do zadnje kapljice...
Svinjska pečenka je klasika, ki nikoli ne izgubi svojega čara – a prav zato si zasluži nekaj premišljene pozornosti. odprta kuhinja več »
Čeznočne bombice iz kuharske knjige, na katero smo čakali deset...
Preberite intervju z ustvarjalcema Midva kuhava in preverite recept za čeznočne bombice iz njune dolgo pričakovane prve kuharske knjige. odprta kuhinja več »
Palačinke Suzette: ko sladica postane mali spektakel
Francoska klasika, ki diši po maslu, ognju in pomaranči. Preprosta, a tako elegantna sladica! odprta kuhinja več »
Kako pripraviti popolne snežne kepe? Najboljši triki in recepti, ki jih morate...
Izvolite, prva pošiljka snega je tukaj! Priporočamo, da si čim prej nadenete kuharski kombinezon in se lotite priprave najslajših snežnih kep. odprta kuhinja več »
Popoln šmorn iz pečice: recept, za katerega vas bodo vsi...
Puhast kot oblak in rahlo karameliziran po robovih – šmorn iz pečice je ena tistih sladic, ki z nekaj preprostimi koraki postane prava razvada. odprta kuhinja več »
En pekač, 30 minut, popolno kosilo – preverite, zakaj vsi obožujejo ta...
Preprost recept za pečenega purana s krompirjem in zelenjavo na enem pekaču – sočno meso, okusna zelenjava in sveža limonova polivka za hitro domače kosilo. odprta kuhinja več »
Kremasta polenta kot iz italijanske tratorije
Topla in nasitna jed, ki pogreje. Kremasta polenta je božanska kot priloga k mesu, bogatim enolončnicam in zelenjavi. odprta kuhinja več »

