četrtek, 25. april 2024

Meringa: temelji, ki jih morate poznati, da bo pavlova snežno bela in brez razpok

Poletje je čas lahkotnih sladic, med katerimi zagotovo kraljuje pavlova. Naučimo se, kako do popolne meringe, beljakove podlage, v kateri je ves čar te dobrote. Meringa je klasično ime za penasto testo, pripravljeno iz beljakov in sladkorja. Poznamo tri tipe meringe, in sicer francosko, italijansko in švicarsko. Vsaka od njih se uporablja za drugačne namene… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo