Trik, ki prihrani denar in prostor, saj lahko z le enim tortnim obročem spečemo vse velikosti okroglih biskvitov. Predal s pripomočki ljubitelja peke sčasoma postane obupen: v njem se gnetejo modeli raznih velikosti. Od tistih največjih, ki so bili nujni včasih, do majhnih, kakršne bolj priporočamo in uporabljamo zdaj, ko vemo, da je bolje jesti… odprta kuhinja več »
Več iz medija
Bučmani: bučni mafini s kremnim sirčkom
Mafini so stalnica domače peke, saj jih ušpičimo hitro in zlahka. Še bolj navdušujoče pa je, da jih lahko pripravimo po svojem okusu. odprta kuhinja več »
Najbolj preprost jesenski kruh s korenjem, ki ga ne gnetemo
Jesenski kruh s korenjem brez gnetenja – preprost recept, ki vedno uspe! Dišeč, hrustljav in poln orehov. Oglejte si video in zavihajte rokave! odprta kuhinja več »
Bučna fokača, ki osvoji s prvo drobtinico
Tudi stara dobra fokača ni ušla tokratni jesenski preobrazbi in je oranžna od prve do zadnje drobtinice. odprta kuhinja več »
Baskovski cheesecake z bučo: recept za sladico, ki jo obožujejo po vsem...
Baskovski cheesecake z bučo prinaša popolno ravnovesje kremnosti in topline. To je jesenska različica slavne baskovske torte, ki navduši s preprostostjo. odprta kuhinja več »
Gobova enolončnica: poln okus in kremna tekstura, popolnoma brez...
Bogata gobova enolončnica brez smetane, polna jesenskih okusov in topline. Popolna jed za hladne dni! odprta kuhinja več »
Krompir v zelnici: enostavna in zelo poceni jed, ki jo lahko pripravi čisto...
Tradicionalna pivška jed iz sestavin, ki so vedno pri roki – krompir v zelnici je preprost, okusen in popoln obrok za hladne dni. odprta kuhinja več »
Naši favoriti za fižolove jedi, ki jih obožujete
Preprosti fižolovi recepti za jesen: na mizi ne smejo manjkati fižolovka, fižol v solati in klasični matevž. odprta kuhinja več »
Nedeljsko kosilo: passatelli – zakuha za juho, boljša od...
Passatelli so krušne testenine s parmezanom, ki jih skuhamo v juhi, ta pa postane še bolj krepka in dišeča. odprta kuhinja več »

