Ta mladenič se pa ne otepa dela! Boštjana Volka najdemo tako v zakulisju MasterChefa kot v domačem gostišču v okolici Velenja, na cateringih pri Jezerškovih, v kuharski reprezentanci … Septembra pa bomo zanj navijali na kuharskem tekmovanju mladih v Franciji. Neverjetno, v kaj je spremenil medenjak. Kuharsko tekmovanje mladih EYCA 2023 – letos ga gosti… odprta kuhinja več »
Več iz medija
Čudovita marmelada iz mandarin, kot jo je ta teden pripravljala Tina...
In ker ne moremo iz svoje kože, smo poiskali tudi izviren sicilijanski recept. odprta kuhinja več »
Nedeljsko kosilo: račji konfit za drugi martinov vikend
Zunaj hrustljava, znotraj sočna raca: popoln recept za mehki račji konfit z medeno omako in bogatim jesenskim okusom. odprta kuhinja več »
Cimetove rolice iz toasta v 10 minutah? Deluje!
Če imate pri roki toast, si lahko že v tem trenutku omislite te pregrešno dobre cimetove rolice, ki so pravzaprav ocvrte šnite malce drugače. odprta kuhinja več »
Jota: zakaj je ta preprosta enolončnica pozimi nepogrešljiva (in kako jo skuhati...
Jota je enolončnica iz kisle repe ali zelja, nekateri jo pripravijo kar iz kombinacije obojega; da je bolj gosta, poskrbita krompir in fižol. odprta kuhinja več »
Najboljši kakavov biskvit, ki vedno uspe (tudi brez posebnega...
To je tisti recept za kakavov biskvit, ki ga hranimo na telefonu, pošiljamo prijateljicam in ga uporabljamo znova in znova. odprta kuhinja več »
Če obožujete čokoladni mousse, morate poskusiti to torto (opozorilo: močno...
Spoznajte torto z najbolj puhastim čokoladnim moussom. Preprost recept, bogat okus in zagotovljeno navdušenje. odprta kuhinja več »
Božanske jabolčne rezine brez peke: kremaste, lahke in pripravljene v...
Obožujete jabolčni zavitek, a bi vseeno poskusili nekaj novega? Pripravite preproste jabolčne rezine brez peke, znane tudi kot jabolčne kremšnite. odprta kuhinja več »
Peposo: toskanski golaž, ki diši po vinu in popru
Enolončnica z govedino, prepojeno z vinom, poprom in česnom. Peposo razkrije pristen okus Toskane. odprta kuhinja več »

