Zanimalo nas je, kako kupiti najboljše češnje, kajti cena nikoli ni nizka. Se splača malo potruditi in imeti znanje. Kaj vprašati prodajalca, katero sorto izbrati, če jih ima več. Pet vasic v slikovitih in med Slovenci zelo priljubljenih Brdih bo danes in jutri prizorišče poklona čudovitemu sadežu, ki skupaj z jagodami pomeni najboljše, kar prinese… odprta kuhinja več »
Več iz medija
Božična večerja: Sestavili smo čudovit meni, ki ga boste z veseljem pripravili (in...
Pomislili smo na vse – za vas imamo aperitiv, predjed, glavno jed, prilogo in sladico. odprta kuhinja več »
Krasni in enostavni domači medenjaki, ki vedno uspejo
Ti domači medenjaki so točno tisti, ki bi se – če bi izbirali naj slovenski piškot – zagotovo uvrstili v sam vrh. odprta kuhinja več »
Ta recept vam za praznike priporoča Janez Bratovž
Grušavi žlinkrofi po receptu Janeza Bratovža – tradicionalna jed iz Logarske doline v sodobni izvedbi z ocvirki in smetano. odprta kuhinja več »
Rožičeva potica: recept, s katerim se pozabljena tradicija vrača na slovenske...
Rožičeva potica je okusna vez med starim in novim. Zanimivo, kako se časi obračajo, človek se prav zamisli: ti rjavi stroki so nekdaj predstavljali skromnost... odprta kuhinja več »
Hitro pripravljena božična torta iz panetona – kremasta sladica v 10...
Iščete hitro božično sladico brez peke? Ta torta iz panetona, premazana s kremo in višnjami, je pripravljena v nekaj minutah in navduši vsakega sladkosneda. odprta kuhinja več »
Kako speči popoln poprtnik: recept in napotki mojstra Jožeta...
Do obisti pripravo poprtnika pozna Jože Senegačnik, ki s svojimi izdelki redno dosega najvišja mesta na tekmovanjih v peki tega izjemnega kruha. odprta kuhinja več »
Najbolj sočna čokoladna torta brez moke: zaradi te sestavine je res nekaj...
Preprost recept za bogato, mehko in aromatično sladico, ki vedno uspe. To je čokoladna torta brez moke, a z orehi, pomarančo in mandarinovim sirupom. odprta kuhinja več »
Za vse, ki mandarine vedno le lupimo: tu je 6 idej, kako jih lahko...
Od čudovitih sladic do marmelade in presenetljivo okusnih mesnih marinad. odprta kuhinja več »

