V hrustljavem plaščku se skrivajo zvitki iz špargljev, sira in šunke, ki tvorijo pravo presenečenje za oko. Prigrizek je našo pozornost pritegnil na instagramu, kjer ga je podelila Stašina kuhinjica, in takrat smo se v trenutku odločili, da ga moramo pokazati tudi vam. Dodali smo šparglje, saj vse skupaj naredijo še lepše in bolj okusno.… odprta kuhinja več »
Več iz medija
Recept za bučno juho – skrivnost, zakaj nas vsako jesen očara znova in...
Juhe so v naših kuhinjah simbol jeseni: so topla jed, ki nas spomni na otroštvo in dom. Kakšno mesto pa ima med njimi bučna juha? odprta kuhinja več »
Rižev narastek, ki je postal hit tiktoka na profilu Odprta kuhinja – Preizkusite ga...
Mirjam Grilc deli recept za puhast rižev narastek, ki bo prebudil spomine in navdušil tudi tiste, ki ga običajno ne marajo. odprta kuhinja več »
Skoraj pozabljena jed iz mletega mesa
Mesno štruco in pečenko štefani poznamo vsi, a se priprave redko lotimo; kakšno naj bo meso in kako jed oblikujemo, nam je razkril Janez Ferlan. odprta kuhinja več »
Pripravite maroški lonec (tajine) s piščancem in zelenjavo
Za vas imamo okusen maroški tajine, ki ga lahko skuhate tudi brez posebne posode – enostaven recept za vsakogar! odprta kuhinja več »
Rebrast jabolčni štrudelj, za katerega sploh ne potrebujemo...
Brez pekača in brez frke. Tule je kavelj samo v zabavni pripravi, da ni vedno enako. odprta kuhinja več »
Klasike z Yasko: Mandljeva (frangipane) pita
Ta elegantna francoska mojstrovina je tako za tiste, ki imajo radi preproste sadne sladice, kot tiste, ki iščejo rahlo prefinjene, a ne pretirano sladke okuse,... odprta kuhinja več »
Biskvitne kocke s slivami in marelicami
Ko zadiši po koncu poletja, se v naše misli prikradejo preprosta peciva, ki nam pomagajo, da ob vikendih ustavimo čas in pocrkljamo svoje drage. odprta kuhinja več »
Golaž: namigi in recepti, po katerih najraje kuhamo
Potrebujemo enako količino čebule in govedine, piko na i da mleta rdeča paprika, okus lepo zaokroži čokolada; lahko ga pripravimo v pečici odprta kuhinja več »