Že to soboto, 3. junija, bo v Križankah med 17. uro in polnočjo festival koktajlov in miksologije. V prestolnico bo prvo junijsko soboto prispela prenovljena Brina, festival koktejlov in miksologije pa bo tokrat zasijal v prenovljeni in bolj ekstravagantni izdaji. Kot so zapisali organizatorji, ki festival pripravljajo v partnerstvu s Turizmom Ljubljana / Gorumet Ljubljana,… odprta kuhinja več »
Več iz medija
Bučni makaroni s sirom
V bučni mac & cheese se zakopljemo, ko je še vroč. Na krožnik čmoknemo žlico sočnega narastka, po njem potresemo pečene bučne koščke, zraven pa postrežemo... odprta kuhinja več »
Tedenski jedilnik: hitro, poceni in izvrstno
Čeprav nas skorajda poletno vreme še kar preseneča, pa je na krožnikih, obarvanih z bučami, brokolijem in ohrovtom, že jesen. Teden bomo začeli z narastkom, s... odprta kuhinja več »
Musaka z brokolijem in krompirjem
Musaka je priljubljena jed, ki jo lahko pripravimo v nešteto različicah, tudi brez mletega mesa. Brokoli je ena tistih vrtnin, ki jo lahko kupimo vse leto.... odprta kuhinja več »
Motovilec z jabolki in panceto
Solata, okoli katere se splača malce motoviliti. To je neverjetno okusna, aromatična in osvežilna zelenjavna skleda, ki popestri obrok. Motovilec spada med... odprta kuhinja več »
Premium domači krompirjevi njoki
Takšni, da bi jih pohvalili tudi kuharski mojstri. Njihova posebnost je v pripravi krompirja. Hiter življenjski tempo nam je v navado položil bližnjice, da vse... odprta kuhinja več »
Francoska jabolčna torta
Zanjo se ni treba delati Francoza, kajti pripravimo jo zelo hitro in enostavno. Rezultat je sočna, rahla in aromatična sladica. Ko pomislimo na francoske... odprta kuhinja več »
Juha, ki ji pravijo penicilin italijanskih babic
Tole domače zdravilo nam bo v hladnejši polovici leta prišlo še kako prav. Dnevi so vse hladnejši in vse bolj pogosto si zaželimo, da se na mizi znajde juha... odprta kuhinja več »
Zaviti grisini z makom
Ko postrežemo kozarček slovenskega piva, zraven pripravimo še domače grisine. Kaj se najbolje poda k vrčku piva? Verjetno tudi grisini! Ti so narejeni zelo... odprta kuhinja več »