Na družbenih omrežjih, kjer trenutno kroži video, celo namigujejo, da to zvijačo uporabljajo v hotelskih kuhinjah. Ko odpremo vrata hladilnika, lahko pogosto naletimo na neprijeten vonj, ki se vije iz te hladne shrambe. To seveda ne pomeni nujno, da je ta umazan, a hitro se zgodi, da se kakšno živilo pokvari, morda pa ima že… odprta kuhinja več »
Več iz medija
Široki rezanci s piščancem po navdihu Jamieja Oliverja
Hitra in preprosta jed, polna okusa! Široki rezanci s piščancem in aromatičnim oljem po navdihu Jamieja Oliverja – popolno kosilo v 30 minutah. odprta kuhinja več »
Recept dneva: najboljša bučna rižota
Ko se iz pečice širi vonj po pečeni buči, na štedilniku že nastaja kremasta rižota – popoln obrok, ki ga lahko pripravimo v samo pol ure. odprta kuhinja več »
Ajdovi štruklji s skuto
Ajdovi štruklji s skuto slovijo kot slovenska klasika in so prava specialiteta domače kuhinje. Ker so zelo nasitni, jih lahko postrežemo kar kot glavno jed in... odprta kuhinja več »
Grške mesne kroglice s krompirjem: kosilo iz enega pekača, ki si ga boste zaželeli...
Aromatične grške kroglice (soutzoukakia) v paradižnikovi omaki, ki združujejo toplino domače kuhinje in okus Sredozemlja. odprta kuhinja več »
Bučna pita iz vlečenega testa: hitra, preprosta in iz osnovnih...
Oglejte si video recept za bučno pito iz vlečenega testa – preprost, poceni in okusen jesenski obrok, ki ga pripravite v pol ure! odprta kuhinja več »
Jedi iz kostanja: najboljši recepti za juhe, priloge, glavne jedi in...
Najboljši recepti iz kostanja za pravo jesensko razvajanje – od kremnih juh do čokoladnih sladic in domačega kruha. odprta kuhinja več »
Zeljna solata z naše kuharske delavnice – boljše še niste...
Zeljna solata ima zagotovo posebno mesto med Slovenci, zato vas bomo tokrat razveselili z različico, ki smo ji podlegli na grškem večeru z našimi bralkami in... odprta kuhinja več »
Kako pripraviti pohorski lonec, eno najbolj prepoznavnih jedi...
Pohorski lonec: recept z izjemnimi sestavinami, čar pa je v počasnosti priprave. odprta kuhinja več »