Odličen recept za ravno prav sladko jagodno marmelado so nam narekovali na gorenjski kmetiji Markuta, ki stoji v Čadovljah. Tam se družina že vrsto let ukvarja s sadjarstvom. Marsikaj imajo: na jesen so to jabolka in hruške, trenutno obirajo šparglje, kmalu pridejo na vrsto jagode (ki so tu zrele nekoliko kasneje kot v preostanku Slovenije),… odprta kuhinja več »
Več iz medija
Najhitrejši piškoti brez peke, ki vedno uspejo (da ne bodo vedno samo rumove...
Ta recept Nine Zorčič je tako dober, da bi bil greh, da ga ne bi delili z vami. odprta kuhinja več »
Sladica, ki nadomesti espresso: božanske kavne kocke z gostim...
Dišeče kavne kocke z orehi in kremnim prelivom – hitra, veganska in neverjetno okusna sladica za vse ljubitelje kave. odprta kuhinja več »
Čokoladni razpokančki: Ta preverjen recept nas je navdušil (in prepričani smo, da...
Ti čokoladni razpokančki so zunaj hrustljavi, znotraj pa mehki in aromatični – takšni, kot bi jih prinesli iz kakšne imenitne slaščičarne. odprta kuhinja več »
Beračeva torba: pozabljen narastek iz starega kruha, ki vedno...
Beračeva torba je preprost, sočen narastek iz starega kruha, jabolk in smetane, ki ostankom hrane vdihne novo življenje. odprta kuhinja več »
Krompirjeva solata z okisano rdečo čebulo: vsi vas bodo spraševali za ta...
Naveličani klasike? Tukaj je zelo okusen preobrat v tehniki priprave vsem ljube krompirjeve solate. odprta kuhinja več »
Slane rolice s karamelizirano čebulo in čedarjem
Pozabite na cimetke – te mehke, puhasto vzhajane rolice s karamelizirano čebulo, čedarjem in čilijevim oljem so slana pregreha, ki očara na prvi ugriz. odprta kuhinja več »
Poljubčki iz preprostih medenjakov (zmagovalni recept naše kuharske...
Dišeči piškoti z medom in melaso, popolni za praznično ustvarjanje v veselem decembru. odprta kuhinja več »
Dišeče Miklavževe palice, še boljše od grisinov
Hrustljave Miklavževe palice so popolne za ustvarjanje z otroki, ki se želijo prikupiti dobremu možu in pokazati, kako pridni so bili. odprta kuhinja več »

