Prijetno je, ko med kuhanjem naš dom lepo diši, ko pa je kosila enkrat konec, si želimo, da bi vonj po hrani lahko hitro izbrisali. Kadar kuhamo, smo veseli, če kdo od naših sostanovalcev pomoli glavo v kuhinjo z vprašanjem, kaj tako diši. Nikakor pa ne maramo postanega vonja po kuhanju, cvrtju in peki, ki… odprta kuhinja več »
Več iz medija
Ta recept vam za praznike priporoča Janez Bratovž
Grušavi žlinkrofi po receptu Janeza Bratovža – tradicionalna jed iz Logarske doline v sodobni izvedbi z ocvirki in smetano. odprta kuhinja več »
Rožičeva potica: recept, s katerim se pozabljena tradicija vrača na slovenske...
Rožičeva potica je okusna vez med starim in novim. Zanimivo, kako se časi obračajo, človek se prav zamisli: ti rjavi stroki so nekdaj predstavljali skromnost... odprta kuhinja več »
Hitro pripravljena božična torta iz panetona – kremasta sladica v 10...
Iščete hitro božično sladico brez peke? Ta torta iz panetona, premazana s kremo in višnjami, je pripravljena v nekaj minutah in navduši vsakega sladkosneda. odprta kuhinja več »
Kako speči popoln poprtnik: recept in napotki mojstra Jožeta...
Do obisti pripravo poprtnika pozna Jože Senegačnik, ki s svojimi izdelki redno dosega najvišja mesta na tekmovanjih v peki tega izjemnega kruha. odprta kuhinja več »
Najbolj sočna čokoladna torta brez moke: zaradi te sestavine je res nekaj...
Preprost recept za bogato, mehko in aromatično sladico, ki vedno uspe. To je čokoladna torta brez moke, a z orehi, pomarančo in mandarinovim sirupom. odprta kuhinja več »
Za vse, ki mandarine vedno le lupimo: tu je 6 idej, kako jih lahko...
Od čudovitih sladic do marmelade in presenetljivo okusnih mesnih marinad. odprta kuhinja več »
Kruh s suhim sadjem, orehi in žajbljem
To je kruh z značajem – tak, ki v vsakem grižljaju nosi toplino domače mize. odprta kuhinja več »
Pretaknjena pečenka: kraljica na slovenskih mizah
Ob nedeljah in praznikih pri Slovencih zadiši pretaknjena pečenka – za vas imamo recept, da bo lepa in sočna. odprta kuhinja več »

